Super Score, netin Moniveto

Super Score on vedonlyönnin muoto, jossa pelataan neljän (jalkapallo) ottelun lopputulosta. Super Scoressa voittaa vain, jos kaikki kohteet ovat oikein. Super Score on käytännössä siis täsmälleen sama peli kuin kotimainen Moniveto.

Kerroin Super Scoressa ei ole ennalta määrätty, vaan se määrittyy pelaajien vetojen mukaan. Pelaamalla tuloksia, joita muut eivät ole pahemmin pelanneet, saa siis suurempia kertoimia ja isompia voittoja.

Useampi netin vedonlyöntitoimisto jakaa saman Super Score -pelin keskenään.

Tämä tarkoittaa, että useamman eri vedonlyöntisivuston Super Score -pelaajien vetorahat menevät yhteen pottiin, joka kasvaa suurten pelaajamäärien ansiosta suureksi.

Koska netti-monivedon palautusprosentti on nettipeleille tyypillisesti korkea, Super Scoren voitot ovat suuret.

Moniveto vs. SuperScore

Kuten kuvauksesta huomaa, pelinä SuperScore on täsmälleen sama peli kuin Veikkauksen peleistä tuttu Moniveto.

Pelit erottaa toisistaan vain pelikohteet ja se, että SuperScorella on enemmän pelaajia ja palautusprosentti on huomattavasti korkeampi kuin Veikkauksella. Muilta nettisivuilta löydätkin paljon vinkkejä siitä mistä saa parhaat moniveto kertoimet, sillä nettikertoimet pesevät Veikkauksen kertoimet käytännössä aina.

Se, että SuperScore muistuttaa suuresti Monivetoa, ei ole mikään vahinko. Veikkauksen Monivetoa muistuttavaa peliä pelataan muodossa tai toisessa kaikissa Pohjoismaissa ja SuperScore on netin vedonlyöntitoimistojen periaatteella “sama mutta parempi” kehittelemä Monivedon kilpailija.

Super Scorea voi netissä pelata mm. Unibetissä, yhden rivin hinta on 0,10€.

Leave a Comment